Teampress

Teampress is naast uitgever van de tijdschriften M-Magazine en Thuis, de overkoepelende organisatie van de gezamenlijke leesportefeuillebedrijven in Nederland. Wekelijks ontvangen 100.000 gezinnen door het gehele land leespakketten via de aangesloten organisaties Leeskring, Leesland en HeerlijkThuis. (Klantprofiel)

Als grootste distributeur in Nederland van de leesportefeuille heeft Teampress samen met haar partners een marktaandeel van 90%.  Door het, in de loop van jaren, samengaan van vele individuele leesportefeuillebedrijven is momenteel een krachtige, succesvolle organisatie ontstaan die naast de distributie van ‘De Leesmap’ ook op uitgeefgebied, logistieke dienstverlening, advertentiemarkt en het ontwikkelen van retailconcepten actief is.

Wekelijks worden 200.000 leesmappen verspreid door geheel Nederland. Totaal worden wekelijks een miljoen consumenten bereikt. Liefst 200 bezorgers zijn dagelijks onderweg om er voor zorg te dragen dat de klant zijn of haar leesmap tijdig ontvangt.  Door de logistieke efficiëntie is Teampress in staat om naast de verspreiding van De Leesmap ook andere logistieke diensten te verlenen.